OMTANKE – Köpguide för en omtänksam livsstil

medveten plastbanta omtänksam miljövänlig hållbar smart kemikaliesmart kemikalieklok giftminimerad giftfri eko ekologisk hållbar miljömedveten etisk

NYHET! Kähler Living lanserar en köpguide för en omtänksam livsstil

Jag får enormt många frågor om tips på köp av produkter och tjänster som värnar om människa och miljö, samt olika smarta återbruk och DIY-hacks.

För att hjälpa många fler personer att navigera det omtänksamma konsumtionslandskapet, lanserar jag nu en köpguide som kommer att uppdateras med nya spännande tips varannan månad; så totalt 6 gånger per år.


PRENUMERERA NU

 

Fördelarna med att prenumerera är många:

>> Aktuell : Eftersom köpguiden uppdateras digitalt (som .pdf) varannan månad så kommer den att hållas aktuell till skillnad från tryckta böcker.

>> Tidsbesparande : Istället för att du och många andra ska behöva lägga ner en massa tid på att leta efter lösningar på samma problem, så kommer guiden att bespara dig en hel del värdefull tid som du annars hade behövt lägga på tidskrävande Googlingar. Jag gör det jobbet åt dig genom att ständigt vara på jakt efter nya, smarta val som kan göras med omtanke för människa och miljö.

>> Inspirerande : Min ambition är att du ska hitta allehanda inspirerande tips; både vad gäller köp av nya produkter och även smarta hacks som innebär att du kan använda saker du redan har i hemmet på nya smarta sätt.

>> Bli en del av ett community : Du har som prenumerant möjlighet att gå med i Facebook-gruppen OMTANKE Köpguide där du kan diskutera och utbyta tips med mig och andra konsumenter. Du har möjlighet att i gruppen lämna önskemål på saker som du vill få tips om i kommande uppdateringar av guiden. Önskemål från prenumeranter ges prioritet framför andra önskemål som framförs via bloggen etc. Och du kan även bidra genom att lämna dina egna, smarta tips till guiden.

En årsprenumeration kostar 20 Euro plus 25% moms, vilket motsvarar ca 230 kronor. Det innebär endast ca 19 kr per månad. Ditt liv som medveten, omtänksam konsument kommer att bli smidigare och mer inspirerande.

Inom kort – i början av maj – släpps maj/juni-numret av OMTANKE. Säkra ditt ex nu och bli en av de första som går med i Facebook-communityt.

medveten plastbanta omtänksam miljövänlig hållbar smart kemikaliesmart kemikalieklok giftminimerad giftfri


PRENUMERERA NU

(säker hantering av företaget Gumroad, en ledande aktör inom försäljning av digitala produkter och tjänster)

Plastbanta / plastbantning, medveten konsumtion, hållbar, miljövänlig, omtänksam, etisk, eko, ekologisk, ekologiskt, kemikaliesmart, kemikalieklok, giftminimerad, giftfri